in memoriam

Een Burmees/Burmilla is niet zomaar een kat, maar neemt zoals alle Oosterse rassen middenin je hart plaats. Vandaar dat hun eigenaars onze dieren altijd heel erg missen als ze overleden zijn. Hier plaatsen we af en toe een In Memoriam.

 

in memoriam Vince

Kanbalu Velvet Vincent

03-07-2000 - 07-09-2016

Mijn trots, mijn alles en vooral mijn Vince. 14 jaar lang zijn wij samen geweest en het einde kwam veel te snel. Van zijn ingewikkelde karakter tot aan zijn chagrijnige uitdrukkingen. Alles aan Vince was om van te houden. Vince zorgde er altijd voor dat je wist dat hij er was en vond zichzelf ook altijd het belangrijkste op de hele wereld. Voor mij was Vince dit ook.

Met een lach en vooral ook een traan kijk ik terug op onze tijd samen. Vanaf het begin deden wij alles al samen. Hem uren lang fotograferen, samen eten, samen slapen en hele dagen samen in de zon liggen.

Er zijn niet genoeg woorden om te beschrijven hoeveel wij en vooral ik Vince gaan missen. Nooit meer een knuffel voor het slapen en nooit meer gewoon samen zijn.

Voor altijd in mijn hart.
Ashley.

noot van de redactie
Vince kwam in het leven van zijn bazinnetje Ashley toen zij 5 jaar was. Helaas heeft hij haar 20e verjaardag net niet meer mogen meemaken.
De meeste foto's die u in ons Club27 magazine heeft gezien, zijn door Ashley gemaakt in de loop der jaren.

We wensen haar en haar ouders en iedereen die Vince gekend heeft sterkte nu hij niet langer meer bij hen kon zijn..
 
in memoriam Vince
in memoriam Vince
in memoriam Vince

1981 - 2019 © Burmezen & Burmilla's Rasclub Club27, burmezen.info | laatste wijziging 1 april 2018