bemiddeling kittens

Club27 bemiddelt of plaatst alleen voor leden en begunstigers!!
Het reglement bemiddeling als .pdf.
Al staat hier niets vermeld, neem altijd contact op met onze medewerkster bemiddeling via of bel 0299-427259 tussen 10:00-17:00 uur als u een kitten of herplaatser zoekt. Zij is altijd super up-to-date!

Burmees


VERWACHT BEGIN JULI EEN NESTJE BURMESE KITTENS IN DE KLEUREN BRUIN (SABLE), CHOCOLATE EN MISSCHIEN BLAUW.
(Deze kittens mogen in de loop van september naar hun nieuwe baasjes).

Vader: Sabi van Cromwijck
Moeder: Manou de la Vivacité

De aanstaande mama heeft al een paar keer een nestje gehad van deze kater, en daar kwamen zulke prachtige, lieve en gezonde kittens uit, dat wilden we nog wel een keertje proberen.
Ik heb een hobbycattery, met twee poezen die zo af en toe een nestje krijgen, omdat de dames daar zelf heel erg van genieten en wijzelf elke keer weer verrukt zijn om te zien hoe de kittentjes geboren worden, opgroeien en gedijen.
Elke week zien we hoe ze weer wat meer kunnen en hoe ze weer meer gericht raken op mensen. We knoedelen wat met ze af..

De kittens worden geboren in de woonkamer en ook hun tijd bij ons tot ze naar een nieuw baasje gaan, brengen ze daar grotendeels door. Ze worden dus supergoed gesocialiseerd en zijn van alles gewend.
Uiteraard hebben ze straks een stamboom, zijn ze van top tot teen nagekeken en gezond verklaard door de dierenarts, zijn ontwormd en ingeënt. Chippen kan in overleg ook, maar doe ik niet standaard.
Aangezien ze nog niet geboren zijn, heb ik nog geen foto's beschikbaar, vandaar dat er een paar van haar vorige nestje, met dezelfde kater, bij staan.
Mocht u belangstelling hebben, dan kunt u mij het liefst bellen, dat praat het makkelijkst, maar mailen kan natuurlijk ook.
Mensen die twee kittens willen, krijgen voorrang, mijn wachtlijstje houd ik bewust heel kort, zodat u niet al te lang op een kitten hoeft te wachten en er ook één (of twee) kunt reserveren.
Tot ziens, en ik hoor het graag.

Karen Snitjer,
Cattery La Vivacité (de opgewektheid).

06-23912270
0573-255105
kmsnitjer@hotmail.nl

La Vivacité
Vivace-2

Burmilla

Bij ons zijn op dit moment geen kittens bekend.

1981 - 2019 © Burmezen & Burmilla's Rasclub Club27, burmezen.info | laatste wijziging 5 juni 2019